Hlavní obsah
Článek

Modelka Daniela Peštová (53) na delší dobu přesídlila z New Yorku do Prahy a začíná se pravidelně objevovat na společenských akcích. S manželem Paľem Haberou a nejstarším synem Yannickem, který se jí narodil v roce 1997 v manželství s Tommasem Butim, vyrazila na přehlídku Nina Ricci, která byla vrcholem Prague Fashion Weekendu. Tušila, že se po molu před očima jejího čtrnáctiletého syna bude procházet i modelka s odhaleným poprsím?

Extravagantní modely si nenechal ujít nikdo, kdo v módním světě něco znamená. Syn Daniely Peštové si vše dokumentoval a fotoaparát nepustil z ruky kromě chvíle, kdy jej půjčil otčímovi Haberovi, aby ho vyfotil s přítelkyní.

Na molu vyjma topmodelky Hany Soukupové, Andrey Verešové a Kateřiny Sokolové předváděly spíše méně známé dívky. Zřejmě aby zbytečně nepoutaly pozornost na svoji tvář, ale patřičně vynesly oděv.

V některých případech byly předváděné kousky tak ulítlé, že stejně tváře modelů a modelek ani nebyly vidět. Jiné zase působily jako ze seriálu o mimozemšťanech. Ještě na afterpárty, kde se Ninu Ricci vystřídala další ultradrahá značka Bvlgari, bylo co rozebírat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám