Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Daniela Peštová (53) poprvé přijala velkou zakázku v Čechách. Je s ní spojeno i to, že musí pravidelně navštěvovat salóny krásy. "V mém věku už jsem dospěla k tomu, že je hezké nechat se hýčkat a ne si doma patlat okurkovou pleťovou masku," překvapila Peštová, která v modelingu vydělává milióny.

"Jsem ale také matkou třech dětí, takže jsem chtěla co nejvíce času věnovat jim a rodině," říká manželka zpěváka Paľa Habery. To je prý chlap podle jejího gusta. Má totiž ráda muže, kteří nejsou ani drsňáci ani metrosexuálové. "Muž má být čistý, voňavý a starat se o sebe. Neměl by zanedbávat ani návštěvu pedikúry, eventuálně manikúry," upřesnila.

Peštová je stále ve světě vyhledávanou modelkou. "V zahraničí mám stále dost zakázek. Nemohu si stěžovat. I v mém věku, přes konkurenci dvacetiletých krásek, mě pořád chtějí. Dokud to tak bude trvat, nehodlám s modelingem končit," tvrdí Peštová.

Od své profese by neodrazovala ani dceru Elle. "Nevymlouvala bych jí to. Jen bych jí poradila, aby si uvědomila, že móda není celý svět," míní. Zatím to ale na to, že se Elle bude chtít modelingu věnovat, nevypadá, i když už má ve svých devíti letech za sebou první módní přehlídku pro značku Fendi. "Není žádná fintilka. A já jí do stylu oblékání nemluvím stejně jako nikomu z rodiny," uzavřela překrásná Daniela.

Ta bude také porotkyní kadeřnické soutěže Aichi, kde se budou hodnotit nejlepší změny image. "Já sama moc image neměnila, když mě chtěli na focení jinou, stačila paruka. Jeden čas si mne hodně přáli mít jako krátkovlasou černovlásku," zavzpomínala. "Ale v blond jsem nejspokojenější," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám