Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Daniela Peštová (53) boduje. Nafotila prestižní kampaň pro kadeřnickou síť a inkasovala za ni sedmimístnou částku. Šušká se o třech miliónech korun. Takový honorář v Čechách nemá obdoby. Proto Daniela v rodné zemi kromě charity prakticky nepracuje. Málokdo si nádhernou Danielu, která v minulosti pózovala pro Victora´s secret nebo pro časopis Sport Illustrated a nafotila desítky světových kampaní může dovolit.

Nové snímky nafotila s věhlasným fotografem Matúšem Tóthem. Ve svých čtyřiceti letech je Daniela stále neskutečně sexy a strčí do kapsy o generaci mladší krásky. Daniela je stále ve formě a zahraniční modeling jí leží u nohou. Vypadá fantasticky.

Novou kampaň přijala nejen kvůli honoráři, ale také proto, že tuto kadeřnickou síť sama pravidelně navštěvuje. "Bomton je mi blízký tím, že vyhovuje mým požadavkům. Jsem na kvalitu svých vlasů a to včetně barvy velmi náročná," vysvětluje Daniela.

"A také mají úžasné spa, které jsem po prohlédnutí nechtěla opustit,“ vysvětluje Peštová, Vedle kvalitní kosmetiky za její mladistvou pleť může i dostatek spánku a zdravý životní styl.

„Nejsem z těch jedinců, kterým stačí pár hodin spánku. Zodpovědně o sebe pečuji. Používám kvalitní kosmetiku, cvičím a dodržuji pitný režim. Snažím se o sebe pečovat. Pomáhá mi sauna a miluji různé peelingy a masky. Vždy se po takovém rituálu cítím odpočatější a krásnější,“ dodala Daniela, manželka zpěváka Pal´a Habery, se kterým má dvě děti - šestiletou dceru Elle a dvouletého syna Paula Henryho. Z prvního manželství má Daniela ještě patnáctiletého syna Yanicka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám