Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdravotní stav Dana Hůlky (55) po zánětu slinivky břišní se nevyvíjí zrovna nejlépe. Známý zpěvák musí dokonce podstoupit chemoterapii, která poškozuje další orgány.

„Danovými žílami do organismu proudí spousta agresivních látek. Je z toho vyčerpaný, chemoterapie ale zabírá a je mu líp. A to je důležité,“ prozradil Blesku Hůlkův nejlepší přítel a manažer v jedné osobě Martin Svoboda. Muzikálový zpěvák je už dva týdny upoután na lůžko jednotky intenzivní péče v pražské Nemocnici Na Bulovce. Veškeré živiny do těla Daniel přijímá pouze nitrožilně kapačkou.

„Dnes jsem po vizitě mluvil s ošetřujícím lékařem. Zítra ráno Danovi zkusí dát už kousek rohlíku. Uvidíme, jak se s tím jeho organismus vyrovná,“ upřesnil Svoboda.

Pokud se bude vše vyvíjet podle plánu, přemístí umělce po Velikonocích na normální pokoj. Ani tehdy ale prý nebude Hůlka přijímat návštěvy. Dokonce si nepřeje, aby ho v tomto stavu viděla ani jeho milovaná maminka Jarmila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám