Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) leží s těžkým zánětem slinivky v pražské Nemocnici Na Bulovce, kam ho odvezl jeho manažer Martin Svoboda. Jeho stav je natolik vážný, že byl hospitalizován na jednotce intenzivní péče, a nikdo k němu nesmí.

„Dana jsem odvezl za pět minut dvanáct. Hrozilo mu celkové selhání organismu. Pevně věřím, že to dobře dopadne, protože i Danova maminka má tuhý kořínek,“ svěřil se Blesku Svoboda.

O stavu známé muzikálové hvězdy téměř nikdo nevěděl. Za svá urážlivá slova se teď stydí i producent Oldřich Lichtenberg, který se na jeho adresu vyjádřil, že vypadá jako prasopes. „Musí neprodleně zhubnout, nebo má u mne konec,“ prohlásil muž, který Hůlku obsadil v Draculovi, Katu Mydláři a Baronu Prášilovi. „Je mi to strašně líto, ale opravdu jsem o tom, jak je Danovi zle, nevěděl,“ omlouvá se Lichtenberg, který svým neuvážlivým jednáním namíchl i hudebního producenta Františka Janečka (79).

„To je neuvěřitelné, jak si tohle může někdo dovolit. Ponižovat a pomlouvat člověka, navíc svého kamaráda, aniž by si vůbec zjistil, jak na tom je. To se mně naprosto příčí,“ řekl Janeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám