Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme jako první informovali, herečka Dana Morávková (52) bude letos na podzim jednou z hlavních hvězd páté řady oblíbené taneční soutěže StarDance. Tomu, že si bude brousit zuby na metu nejvyšší, odpovídá i její dosavadní píle a nadšení z tance.

Zdroj z Kavčích hor nám totiž potvrdil, že patří mezi celebritami k těm nejpilnějším. „Dana Morávková začala trénovat mezi prvními, se svým tanečním partnerem tráví na trénincích zatím nejvíce času a bere to opravdu svědomitě. Nezdráhá se ani mluvit svému tanečníkovi do choreografie,“ nechal se slyšet zdroj ze štábu soutěže.

Zda Dana Morávková na parketě zaboduje a uhrane i televizní diváky, se ukáže již brzy. Konkurence se díky svým zkušenostem bát nemusí, šance má velké i díky svému tanečnímu partnerovi. Vyfasovala totiž současného Mistra Slovenska Jiřího Heina. Jak jim to na parketě bude slušet, si ale můžete udělat obrázek již dnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám