Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka, herečka a nyní maminka na plný úvazek Milla Jovovich (36) se žádnými konvencemi svazovat nenechá a klidně si na hlavě udělá i něco pořádně bláznivého. Hvězda filmů Resident Evil nebo Johanka z Arku byla v úterý spatřena, jak svou čtyřletou dceru Ever vede na hodinu karate a má vyholené vlasy nad ušima.

V kombinaci s ležérně elegantním outfitem a dcerkou, kterou držela za ruku, byl její účes skutečně kontrastní. Na Mille by se spíš skvěle vyjímalo tričko s oblíbeným nápisem Punk’s Not Dead.

Jovovich se tak stala další známou tváří, která se tímto módním střihem nechala zlákat. Před několika týdny se s úplně stejně vyholenou stranou hlavy ukázala i Madonnina dcera Lourdes. Své dlouhé vlasy se rozhodla shodit i dcera Willa Smithe, úspěšná začínající zpěvačka a herečka Willow Smith. Ta však není žádná troškařka, své háro totiž oholila kompletně celé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám