Hlavní obsah
Článek

Bývalá modelka a herečka, která si střihla roli sexy záchranářky v seriálu Pobřežní hlídka Carmen Electra je vzorem dokonalé ženskosti pro mnoho mužů a jak je vidět, přibývající léta pro ni nejsou žádnou překážkou. Ačkoli Carmen už za měsíc oslaví kulaté čtyřicátiny, na kráse jí věk rozhodně neubírá, ba naopak. V jak perfektní je formě můžete sami posoudit díky novým snímkům, které nafotila pro magazín Regard.

Kráska, která byla v minulosti provdaná za potetovaného basketbalistu Dennise Rodmana nebo kytaristu Dava Navarru, na stránkách časopisu pózovala v oblečení losangeleské návrhářky Margi Kent. „Miluji krásné oblečení k focení, takže okouzlující modely Margi Kent jsou pro mě ideální. Byla to velká paleta šatů, které těsně přiléhaly k tělu a byly krásně propracované,“ netajila se nadšením Carmen.

Přitažlivá herečka se v rozhovoru pro časopis také rozpovídala o své nové knize, ve které ženám radí, jak být sexy. Kniha nese i stejný název.

„To, co jsem se snažila sdělit, je skutečnost, že každý má něco, co na sobě nemá rád. Dokonce i modelky, herečky nebo rockové hvězdy,“ prozradila Electra.

„Důležité je tyto nedostatky přijmout a začít si věřit tak, že na sobě začnete pracovat a získáte ze sebe dobrý pocit. Chtěla jsem pomoci ženám stát se silnějšími. Navíc poté, co jsem pracovala s nejlepšími kadeřníky, vizážisty a stylisty jsem myslela, že by bylo fajn podělit se o některá tajemství,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám