Hlavní obsah
Článek

Hvězda reality show a nejznámější modelka vietnamského původu předvádějící své vnady v pánských časopisech Tila Tequila (30) podle serveru RadarOnline málem zemřela. Důvodem se mělo stát předávkování tišícími léky na bolest. Tila se jimi snažila zmírnit úpornou bolest hlavy, kterou způsobila výduť mozkových cév, tzv. aneurysma. Modelka byla převezena do nemocnice, kde strávila celý týden. V úterý byla propuštěna domů.

Silikonem vylepšená bisexuálka Tila známá z reality show A Shot at Love With Tila Tequila, která patří na síti MySpace k nejoblíbenějším celebritám vůbec, drasticky zhubla. Po propuštění z nemocnice údajně vážila o 10 kilogramů méně, než normálně, tedy kolem pouhých 36 kilo.

"Pro Tilu to bylo děsivé. Smrt jí klepala na dveře. Byla ve dvou nemocnicích během jednoho týdne a stále ještě není úplně zdravá. Následně na ni budou lékaři dohlížet ambulantně," řekl blízký zdroj z jejího okolí.

"Pozvracela celou postel a měla pocit, že umírá. Křičela o pomoc a v zoufalství vysklila okno v ložnici a snažila se vyskočit. Nakonec napsala svému kamarádovi, který ji následně našel přidušenou na posteli. Okamžitě zavolal sanitku a ta ji odvezla do nemocnice,“ dodal zdroj.

K silné bolesti hlavy došlo tak, že se jí jedna z cév přivádějících krev do mozku nepřirozeně „vyboulila“ a vznikla tak výduť, která tlačila na část mozku. Tila ve snaze zmírnit bolení hlavy spolykala dvě ampulky silných tišících léků na předpis.

Související témata:
Bolest hlavy

Reklama

Další články

Načítám