Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po jejím hitu Anaconda už by nás asi nemělo překvapit vůbec nic, přesto se to této americké zpěvačce daří. Ke svému nedělnímu vystoupení v newyorském Barcley Center přizvala dvaatřicetiletá umělkyně několik sexy tanečnic, které byly podobně jako ona velmi spoře oděné. Do toho dráždivá choreografie a vzájemné dotýkání i hlazení nebraly konce.

Nicki Minaj ovšem svůj šatník poslední dobou trochu přehodnotila a i když zůstává stále stejně úsporný, co se použitého materiálu týče, přeci jen je o něco sofistikovanější, než jsme u jejích bláznivých barevných kostýmů byli zvyklí. Nicki se totiž před svým posledním turné Pinkprint Tour spojila s designérským duem The Blonds, aby společnými silami vytvořili něco trochu jiného, než byl její dosavadní styl.

„Pracovat s Nicki je vždycky zábava, protože má úžasný smysl pro svůj vlastní styl a ničeho se nebojí! Tento projekt byl hotový velice rychle, měli jsme zhruba tři týdny na vytvoření konceptu i realizaci,“ prozradila módní editorka Vogue a stylistka Rushka Bergman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám