Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvaceti letech v branži a stále na samém vrcholu se letos odhodlala nejúspěšnější topmodelka světa Gisele Bündchen (43) skončit s přehlídkami. Jejím posledním představením se tak stala středeční módní show značky Colcci v její rodné Brazílii.

Maminka dvou dětí si ke své derniéře vybrala týden módy v Sao Paulu a letní kolekci oblíbené brazilské značky, pro niž předváděla ještě jako náctiletá. V hledišti ji pak pyšně sledovali kromě manžela Toma Bradyho i její rodiče Vania a Valdir se sestrou Gabrielou.

S Bündchen, která si v posledních dvanácti měsících přišla na úžasných 47 miliónů dolarů, což dělá na koruny denní gáži přes 3,3 miliónů korun, se o polovinu mladší kolegyně rozloučily stylově. V závěrečném defilé se všechny představily v kolekci triček s portréty Gisele. Za bouřlivého potlesku modelka maskovala dojetí širokým úsměvem.

Bündchen i nadále budeme vídat v kampaních, ale na mole se prý objeví už jen ve výjimečných případech, jako jsou charitativní projekty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám