Hlavní obsah
Článek

Sociální sítě už mnohokrát pomohly nalézt ztracené příbuzné či dávné přátele, ale šestadvacetiletá Niamh Geaney z Dublinu díky jedné našla svou dvojnici. Sympatická studentka, která zároveň pracuje jako reportérka v místní televizi, se spojila se dvěma kamarády v projektu Twin Strangers, který si klade za cíl nalézt do 28 dnů jim co nejpodobnější ‚cizí dvojče‘. Ani sama Niamh přitom netušila, jak moc se v jejím případě zadaří...

Pomocí sdílení na Facebooku se skutečně podařilo najít ženu, která vypadá jako její identické dvojče. O tři roky starší Karen Branigan od ní přitom bydlela pouhou hodinu jízdy autem. Půvabné brunetky se pochopitelně setkaly. Poté, co se obě vzpamatovaly z počátečního šoku uvidět proti sobě stát někoho téměř totožného, se spolu musely i zvěčnit. Během pořizování společných fotek a natáčení reportáže se nakonec tak sblížily, že se z nich staly kamarádky.

Karen má pět sester a ještě jednoho bratra a Niamh dvě sestry, ale všichni se shodli, že žádný ze sourozenců jim není tak podobný, jako jsou ony sobě navzájem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám