Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Calista Flockhart sice není kdovíjak výrazný typ a bez domalování obočí nemá prakticky žádné, přesto jako by představitelka nejslavnější seriálové právničky Ally McBeal dokázala otočit ručičky na hodinách života hodně dozadu. V úterý byla spatřena, jak odchází z lékařského centra v Beverly Hills.

Ještě předtím, než odjela autem, ji stihl zvěčnit číhající fotograf. Calista si hned na schodech směrem do podzemních garáží nasadila sluneční brýle, ať už za účelem anonymity, nebo kvůli tomu, že ráno vyběhla bez nalíčení. V tomto případě ale nebyly potřeba. Pouhých 43 kilogramů vážící herečce to sluší bez make-upu i v padesáti.

S o 22 let starším Harrisonem Fordem se Calista setkala na předávání Zlatých glóbů v roce 2002. Slovo dalo slovo a vznikla láska, kterou oba o osm let později posvětili manželským slibem. Od roku 2001 herečka vychovává syna Liama, jehož si adoptovala jako miminko a její muž jej má také jako vlastního.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám