Hlavní obsah
Článek

Ve dvaceti okouzlila nejen francouzské filmové diváky ztvárněním kouzelné Falbaly v Asterixovi a Obelixovi, kde hráli hlavní postavy Gerard Depardieu a Christian Clavier. Už tento debut jí zajistil poměrně slušné přijetí a ona před modelingem začala film upřednostňovat. Zajímavých modelingových nabídek se ale Laetitia Casta (36) nezříká. Ve své poslední zakázce navíc tato trojnásobná maminka hereckou průpravu dokonale zužitkovala.

Reklamní spot na nový parfém od Niny Ricci překypuje smyslností. Však také nese název L’Extase. Laetitia v něm ve svých představách prožije vášnivé momenty s mužem z výtahu. Laetitia se přitom v jednotlivých záběrech odhalí přesně tolik, aby v divákovi navodila tu správnou míru vzrušení a erotického dusna.

I přes nepopiratelné úspěchy, které od svých patnácti let v modelingu sklízí, vnímá Casta samu sebe spíš jako herečku. Hraní bylo ostatně jejím snem už od dětství. Prý už tehdy věděla, že bude snazší ‚udělat si jméno‘ jako modelka a pak se pokusit prosadit i v tomto oboru.

A zadařilo se na celé čáře. Casta točí minimálně dva tři filmy ročně. Loni jste ji například mohli vidět v Sexu v Paříži s Vanessou Paradis, ale již dřív hrála třeba v dramatech Tvář či Cigán nebo v životopisném snímku Serge Gainsbourg, kde ztvárnila Brigitte Bardot.

Reklama

Další články

Načítám