Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednapadesátiletá Rita Rusic je známou milovnicí bikin. Při pohledu na její tělo se ani není čemu divit. Chorvatsko-italská producentka a herečka, která měla v minulosti co dočinění i s erotickými filmy, je zkrátka neuvěřitelná. Rita, která je matkou dvou odrostlých dětí, si již několikátý den opět užívá na pláži v Miami a střídá jedny bikiny za druhými. Její vnady se však do nich jen horko těžko vejdou...

Rita, které na pláži dělá doprovod mladý pohledný muž a roztomilé strakaté štěňátko, se s oblibou vystavuje slunečním paprskům, aby její postava v plavkách ještě více vynikla. Když už je její pokožka bronzově hnědá, ráda se prochází po pláži a užívá si pohledů mužů. Nevadí jí přitom ani občasná žádost o společnou fotografii a ochotně zapózuje.

Rusic, jež započala svou kariéru jako zpěvačka a herecky debutovala v roce 1982 ve filmu Atilla: The Scourage of God, se přesunula za kameru na post filmové producentky, když poznala svého prvního manžela Vittoria Cecchi Gori. Dodnes produkovala na 60 snímků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám