Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že Madonna (65) není žádná puritánka, je zřejmé již od počátku její kariéry. Jenže zpěvačka už tehdy nasadila tak vysokou laťku, že teď je pro ni dost těžké něčím šokovat a překvapit. Nebyla by to ale ona, kdyby si pokaždé nějaký způsob nenašla. Přestože se ve většině videoklipů z posledních let objevuje v sexy spodním prádle, body či titěrném cvičebním úboru, kde nechává vyniknout svou dokonale vypracovanou postavu, Madonna má jistě ještě několik es v rukávu. Jedno z nich vytáhla například v novém videoklipu k songu Girl Gone Wild, kde se to hemží nahými těly a líbajícími se svalnatými muži.

Úryvek z klipu si nyní můžete pustit i vy a posoudit, zda by se třiapadesátiletá popová královna již pomalu měla krotit, a nebo zda si ještě klidně může dovolit přitvrdit. Po skladbě Give Me All Your Luvin‘, který se již stal velkým hitem, je tak Girl Gone Wild dalším songem, který patří do jejího nového alba "MDNA". To by se mělo na pultech obchodů objevit 26. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám