Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždy výborně naladěná vévodkyně z Cambridge (42) v pokročilém stadiu těhotenství dohání, co ze zdravotních důvodů v jeho počátcích ‚zanedbala‘. Catherine má v posledních týdnech napilno a někdy musí zvládnout rozdávat úsměvy i na několika událostech během jediného dne. Středeční dopoledne tak patřilo návštěvě dětského centra v londýnské oblasti Woolwich nesoucí název Brookhill Childrens Centre.

Vévodkyně si popovídala s několika obyvateli centra, kterými jsou obvykle rodiny s nízkými příjmy, jimž pomáhá do nových začátků charitativní organizace Home-Start.

S ohledem na méně movité rodiny možná tentokrát Kate volila i svůj oděv, kterým byly kouzelné puntíkaté šaty z kolekce pro maminky značky ASOS s cenou 35 liber, což dělá sympatických 1300 korun.

Po dlouhé době si manželka prince Williama troufla také na výstřih. Ten pochopitelně nebyl nikterak hluboký, přesto by mohl být přísné královně, která Kate už dřív vyčinila za volné sukně, proti srsti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám