Hlavní obsah
Článek

Britská královská rodina z průšvihů s nahotou jen tak nevyjde. Poslední dobou celý svět žije popraskem kolem fotografií princezny Kate z dovolené ve Francii, kde si v domnění soukromí užívala s manželem Williamem (41) zaslouženého odpočinku. Vévodkyně z Cambridge dokonce odhodila horní díl plavek, čehož nyní nejspíš hořce lituje. Na pozemek se totiž dostali také paparazzi a královskou idylku zvěčnili na svých fotoaparátech. Nahé snímky princezny nejprve otiskl francouzský magazín Closer a poté i další média. Jenže nyní přichází ještě těžší kalibr. Dánský časopis Se og Hør přinesl další a ještě pikantnější snímky...

Pokaždé, když se začíná zdát, že už je britská královská rodina z nejhoršího venku, přijde další rána. Jen co utichl skandál kolem nahých večírkových fotografií prince Harryho, nechal pod svůj kilt nahlédnout královnin choť princ Philip. Poté se začala znovu svlékat sestřenice Kate a Pippy ve striptýzovém baru. Aféra s fotkami nahé Kate se však zdá být nejtrvalejší.

Dánský magazín dokonce připravil speciální šestnáctistránkovou přílohu věnovanou princezně. Ta je na snímcích nejen nahoře bez, ale dokonce i bez spodního dílu plavek. Stalo se tak ve chvíli, kdy si Kate pod ručníkem mokré plavky převlékala. Na dalším snímku je pak William, jak své manželce natírá záda. Zda se královská rodina bude i s tímto magazínem soudit zatím není známo.

Reklama

Další články

Načítám