Hlavní obsah
Článek

Ví to o něm jen hrstka lidí, ale Bořek Slezáček (56) si před jméno může psát titul Ing. Vystudoval totiž Vysokou školu báňskou, i když se vždy chtěl věnovat tomu, co teď konečně doopravdy dělá. "Dokonce jsem po gymnáziu udělal přijímačky na hudebně dramatický obor na konzervatoři, ale přišel mi dopis od táty, který chtěl, abych se živil něčím rozumným," vysvětlil nám.

Jaký je herec, i když na to nemá patřičné vzdělání, se mohou přesvědčit diváci hned v několika hrách. "Hraju Ctirada v Dívčí válce, to je taková řachanda, kterou asi každý zná. A v Divadle Artur mám teď svoji druhou roli, největší, co se množství textu týče, ve hře Svaté neřesti," vypočítal Bořek právě po premiéře tohoto představení na letní scéně Harfa.

Že mu zavolají z Národního divadla, sice nečeká, ale stejně má velké ambice. "Brad Pitt (60) už ze mne nebude, ale ambice v hudbě a herectví mám a doufám, že se mi bude dařit," věří. Kromě divadla a hraní se ale živí ještě další věcí. "Mám takovou malou PR agenturu a píšu texty ve stylu ‚naše kola nejlépe jezdí‘ nebo ‚tahle sekačka je nejlepší‘, které mi klient zadá," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám