Hlavní obsah
Článek

Kamarádi do deště Sagvan Tofi (59) a Lukáš Vaculík (61) spolu hrají v muzikálu Děti ráje, který už měl neuvěřitelnou 400. reprízu. V první půlce hrají pánové dvojici mladých diskžokejů. Zvlášť v případě Lukáše je to trochu problém a on to sám přiznává. Naopak v druhé půlce, která se odehrává o dvacet let později, má problémy Tofi.

"Čtyři sta představení už je nějaká doba, a tak někteří účinkující byli na začátku děti, dneska už mají sami děti. Byli tady takoví, co přišli jako abstinenti, a za tu dobu, co hrajeme, jsou z nich notorici. A bylo tady pár takových, kteří přišli jako notorici, a za tu dobu se z nich stali abstinenti, ti ušli vlastně nejdelší cestu," pronesl Vaculík v děkovné řeči.

A pak dodal na svou vlastní hlavu: "Já jsem sem například přišel a byl jsem docela mladej kluk, tmavovlasej a vždycky mě museli líčit na tu druhou půlku, abych vypadal, že jsem o dvacet let starší, dneska mě líčej na tu první půlku, abych vypadal o dvacet let mladší," smál se.

Zlé jazyky a Sagvanův kolega z divadla Bořek Slezáček (56) ovšem tvrdí, že Tofi nemá mladistvý vzhled jen díky přírodě. "Právě Sagim jsem se nechal inspirovat, když jsem si nechal udělat plastiku očních víček," prozradil Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám