Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Bořek Slezáček (56) je další, koho zasáhly povodně. S přítelkyní Žanetou a syny bydlí nedaleko Prahy v zátopové oblasti a voda mu zničila zahradu, garáž i sklepy. "Bylo to šílený. Čtyři dny člověk nespí a pořád se chodí koukat, jestli se voda zvedá. Kolem domu máme jezera, u nás se voda naštěstí zastavila nad garáží u schodů, takže dům je celkem v pohodě. Zničené jsou garáže a sklepy," řekl Super.cz Bořek.

"Přítelkyně s dětmi byla u rodičů a já s Petrem Poláčkem, který mi přijel na pomoc, jsme tahali věci do prvního patra a čekali, co bude. Neměli jsme elektřinu, kanalizaci, která v podstatě nefunguje doteď. Co nezničila povodeň, dodělaly předevčírem kroupy. Zahrada je totálně zničená," upřesnil Bořek.

"Pořád máme kolem domu jezera, ryby se dusí. Všude je bordel, smrad z mrtvých zvířat, komáři. Je to masakr. Hasiči odklízí ještě nyní věci, já dávám do kupy dům, začínáme čerpat vodu ze sklepa. Ale lidé dopadli o mnoho hůř. My jsme vlastně ještě dopadli dobře," dodal Bořek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám