Hlavní obsah
Článek

Popová hvězda Beyoncé nemá na svých koncertech o fanoušky nouzi, ale její vystoupení na Super Bowlu zaujalo podstatně početnější publikum. Zpěvačka tak nemohla ponechat nic náhodě a předvedla se jako sexy dračice.

Zápas, v němž tým Denver Broncos porazil rivaly z Carolina Panthers, kromě vyprodaného stadiónu v kalifornské Santa Claře sledovalo i více než 100 miliónů televizních diváků. Řadu z nich kromě amerického fotbalu zajímala i přestávka v poločase, během níž se každoročně koná hudební show.

Letos na Super Bowlu vystoupila Beyoncé, která v odvážném outfitu zazpívala novinku Formation a jako bonus přidala žhavý tanec. Z její show bylo více než zřejmé, že zvěsti o jejím těhotenství nemají pravdivý základ.

Super Bowl kromě Beyoncé zpestřila i kapela Coldplay či zpěvák Bruno Mars. Americká hymna letos zazněla v podání Lady Gaga (38). Vstupenky na událost, která je v USA neoficiálním státním svátkem, se prodávaly za 850 dolarů (20 tisíc korun), na černém trhu se však jejich cena vyšplhala až na šestinásobek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám