Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Výstavními křivkami se nechlubí jen modelky, ale na plážích byly k vidění také atraktivní slavné ženy, které nemají vystavovaní obnaženého těla v popisu práce. Podívejte se na výběr těch nejlepších úlovků roku 2015.

Slavné zpěvačky se nepředvádějí jen na pódiích, ale občas obléknou bikiny a vyrazí se slunit k bazénu či na pláž. O tom své fanoušky přesvědčila sexy Rihanna (36) i její srovnatelně žhavé kolegyně Beyoncé (34) a Nicole Scherzinger (45). Všechny tři hudební hvězdy vypadají v plavkách fantasticky.

Své sexy parametry samozřejmě opakovaně předvedla i herečka Emily Ratajkowski (32), na jejíž tělo pějí pánové na sociálních sítích ódy. V jejím případě je každý kousek oblečení přebytečný.

Pořádný poprask však mohou v plavkách způsobit i mnohem dříve narozené dámy. Zatímco Nicole Murphy má padesátku na krku, božská Elizabeth Hurley ji už loni pokořila. Když se ovšem předvedou v bikinách, skutečný věk by jim nikdo nehádal.

Nadílka slavných krásek v bikinách zahrnuje všechny věkové kategorie. Kromě výše zmíněných celebrit v galerii najdete i Kate Hudson, Jessicu Albu, Tori Spelling (50) a Evu Longorii (49).

Kdo je v bikinách nejžhavější?
Rihanna
7,8 %
Beyoncé
3,4 %
Nicole Scherzinger
37,5 %
Emily Ratajkowski
20,9 %
Nicole Murphy
4 %
Elizabeth Hurley
6,9 %
Eva Longoria
4,9 %
Kate Hudson
3,5 %
Tori Spelling
1,1 %
Jessica Alba
10 %
Celkem hlasovalo 37733 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám