Hlavní obsah
Článek

V USA právě vychází nová biografie ze života Beyoncé (42) nazvaná Becoming Beyoncé: The Untold Story, která přichází s řadou šokujících informací. Zpěvačka se údajně s manželem Jayem-Z (45) už před rokem odloučila. Jedním z důvodů má být rapperova milostná aférka s Rihannou (36), která je sice už staršího data, ale i tak ji Beyoncé prý nedokázala přenést přes srdce.

Celá záležitost se měla odehrát před deseti lety, kdy Jay-Z tehdy sedmnáctiletou zpěvačku z Barbadosu objevil a stál i za jejím prvním velkým hitem Pon De Replay. V té době přitom již pět let chodil s Beyoncé.

Zvěsti o sblížení Jaye-Z a Rihanny vyplavaly na veřejnost už tehdy, ale vše se podařilo zamést pod koberec s odůvodněním, že informaci vypustili do světa lidé, kteří se Rihanně starali o PR a vše sloužilo pouze k jejímu zviditelnění.

Beyoncé prý tehdy nevěděla, jak má na vzniklou situaci reagovat. Bylo jí pouhých čtyřiadvacet let a před Jayem-Z měla jen jeden vztah, píše ve své neautorizované knize J Randy Taraborrelli.

S odkazem na nově zveřejněná zjištění se znovu připomněla loňská aférka během afterpárty akce Met Gala v New Yorku, kdy se zpěvaččina sestra Solange dostala do křížku s Jayem-Z a ztropila mu v hotelovém výtahu scénu, do níž se Beyoncé nezapojovala. Z akce odjížděla v autě se sestrou, zatímco její manžel opouštěl inkriminované místo sám v jiném vozidle. Už tehdy se mluvilo o tom, že mu Solange vyčítala nějaký milostný průšvih.

Podle Taraborrelliho jsou sice Beyoncé a Jay-Z vlivnými manželi s tříletou dcerkou Blue Ivy, kteří navenek působí jako ideální pár, ale dávný incident se jim prý neustále do vztahu promítal. „Už možná rok žijí od sebe, protože se Beyoncé nedokáže smířit s tím, co se stalo mezi ním a Rihannou,“ dodal pro Entertainment Tonight autor knihy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám