Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na každoroční události Met Gala se letos v newyorském Metropolitním muzeu umění sešlo snad víc hvězd než na samotných Oscarech. A že se jednalo o skutečně neuvěřitelnou přehlídku modelů, o tom nemůže být pochyb. Podívejte se s námi na tři dámy, které pro tento významný večer zvolily šaty, které měly stejný cíl: roztočit představivost na plné obrátky.

Kim Kardashian (43), Jennifer Lopez (54) i Beyoncé (42) totiž v pondělí večer na akci pořádanou šéfredaktorkou ‚módní Bible‘ Vogue zvolily šaty, na nichž značnou část tvořila zcela průsvitná látka. Dámy tak nakonec odhalily možná víc, než v bikinách na pláži.

Třeba právě Kardashian v modelu Roberta Cavalliho musela dávat velký pozor na to, jak si stoupne a i taková chůze po schodech pokrytých červeným kobercem byla adrenalinovou akcí.

Nejinak tomu bylo u Beyoncé, která pro změnu vsadila na tělo obepínající šaty Givenchy. Zpěvačka vypadala trochu jako oblečená do silonek pokrytých tu a tam nějakým tím štrasem a barevným drahokamem...

Nejcudnější ze slavného tria nakonec byla Jennifer Lopez v rubínově červené róbě Versace.

Reklama

Další články

Načítám