Hlavní obsah
Článek

Oscarová herečka Helen Mirren je sice držitelkou titulu Dame, což ji řadí téměř na úroveň britských aristokratických kruhů, ale i dámy umí být odvážné. Ani v pokročilém věku se nebrání průhledným krajkovým šatům.

Helen Mirren v červenci oslaví 70. narozeniny, ale na galavečeru v newyorském Metropolitním muzeu umění se vedle známých provokatérek jako Beyoncé (33) či Kim Kardashian (43) rozhodně neztratila. Přestože je o dvě generace starší, na červeném koberci rozhodně nepůsobila jako jejich pratetička.

Držitelka Oscara za roli Alžběty II. v dramatu Královna si na tuto příležitost pořídila vyzývavě rudé šaty, které byly téměř celé tvořeny z krajky. V oblasti dekoltu tak herečka ukázala i podprsenku, již se svým outfitem barevně sladila. Vzhledem k jejímu věku šlo o provokativní, ale zároveň kultivovaný model dokazující fakt, že ani dámy před sedmdesátkou nemusí nosit jen konzervativní šaty, které je halí od hlavy až k patě.

Legendární herečka tímto modelem potvrdila, že ji věk při výběru šatů vůbec neomezuje. Kdyby si však v těchto šatech přišla převzít Řád britského impéria, na Alžbětu II. by šly asi mdloby.

Reklama

Další články

Načítám