Hlavní obsah
Článek

Ledabyle rozepnutá košile uvázaná v pase a absence podprsenky. Tak vyrazila Beyoncé (42) s manželem v úterý na oběd do restaurace Gracias Madre v Los Angeles. Při pohledu do zpěvaččina výstřihu však něco nehrálo... Takový hrudník popírající zákony gravitace totiž nemají ani majitelky umělého poprsí, natož maminka malého dítěte.

Jak se podařilo popové ikoně docílit takového efektu? O poněkud nepřirozený dojem se pravděpodobně postaraly nalepující pásky pod ňadra, které i bez push-up podprsenky dovedou zázraky a mezi celebritami jsou převážně do šatů s hlubokým výstřihem velmi populární.

Kombinace košile s úzkou džínovou sukní však celkově nepatřila mezi zpěvaččiny nejvydařenější. Bylo to ovšem pořád lepší, než co se jí přihodilo o víkendu během přehlídky Toma Forda v Los Angeles.

„Beyoncé měla velký problém s šaty. Rozpáraly se jí na zádech po celé délce, a tak musela utíkat do zákulisí, aby si vybrala něco jiného na sebe,“ sdělil magazínu US Weekly očitý svědek. Zpěvačka nepříjemnost později potvrdila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám