Hlavní obsah
Článek

Objevily se názory, že program sedmapadesátého ročníku udílení hudebních cen Grammy byl poněkud nudný. Možná, že na pódiu tomu tak mohlo být, ale na rudém běhounu se celebrity postaraly o kvalitní módní přehlídku hodnou světových fashion weeků.

Na výběru svého outfitu si rozhodně dala záležet Kim Kardashian West (43), která sáhla po dekadentním rouchu od slavného cautiera Jeana Paula Gaultiera s pompézním zdobením na ramenou a kapsách.

Nepřehlédnutelná byla i Katy Perry (39) díky svému lila přelivu vlasů. Ten prý vznikl na základě inspirace šaty Zuhaira Murada s třpytivými třásněmi a střapci.

Beyoncé Knowles (42) si domů odnesla hned tři gramofonky. S její pozicí favoritky korespondovala její róba. Model od Proenza Schouler jako by na první pohled měl zakrývat, ale perforovaná tkanina umožňovala nahlédnout na zpěvaččino božské tělo. A to raději nemluvíme o odvážném výstřihu ve tvaru písmene V.

Velkou dávku originality předvedla Gwen Stefani (54) v nezvyklém korzetovém overalu z ateliéru Versace. Vrchní část modelu vynikala asymetrickým designem a odhalenými rameny. Rockový nádech dodal celku účes.

Sledujte v naší galerii výběr těch nejskvostnějších módních kousků, které nabídlo nejslavnější udílení hudebních cen na světě.

Reklama

Další články

Načítám