Hlavní obsah
Článek

Letošní listopad se zdá být mimořádně plodným měsícem nejen v našich končinách, ale i za velkou louží. Kromě herce Roberta Downeyho Jr. (49), jenž se stal otcem již potřetí, si rodičovskou roli vyzkouší i zpěvačka Kelly Rowland (33). Pro ni je to však premiéra...

Bývalá členka skupiny Destiny’s Child a nejlepší kamarádka Beyoncé (42) porodila své první dítě v úterý a rovnou prozradila, jaké jméno pro chlapce s manželem Timem Witherspoonem zvolili. Novopečení rodiče nejspíš pojali podezření, že prvorozený syn si zaslouží něco skutečně extra, a tak si klouček do života nese jméno Titán Jewell.

„S nadšením ohlašujeme, že se z nás dnes stali pyšní rodiče našeho prvního syna. Jsme vděční za to, že jsme všichni zdraví a šťastní,“ potvrdila Kelly magazínu People a dodala, že chlapec se vyklubal na svět v půl druhé odpoledne.

Rowland už před časem sdělila, že s nápadem na jméno přišel manžel. Prý to má co dočinění s jeho rodinou. Navíc ani v těhotenství nepolevila ve svém sportovním režimu. „Všechny ženy, s nimiž jsem mluvila a které během těhotenství cvičily, měly snadný a rychlý porod. Cvičení tomu skutečně napomáhá,“ mínila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám