Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středu večer odstartovalo v Miami velkolepé turné On the Run rappera Jay-Z (44) a jeho úchvatné ženy Beyoncé (42). Manželé ze sebe při dlouho očekávaném vystoupení vydali všechno a Beyoncé rozhodně nezklamala ty, kteří přišli obdivovat převážně její tělesné přednosti.

Na pódiu zcela vyprodaného koncertu vystřídala hvězda R’n’B spoustu kostýmů, jeden dráždivější, než druhý. Zpočátku sice prodej vstupenek vázl kvůli jejich vysoké ceně, ale po tomto vystoupení jistě žádný z účastníků vynaložených peněz nelitoval. Vidět nejslavnější hudební dvojici společně zpívat uprostřed obrovského stadionu Sun Life je ojedinělý zážitek.

Rozburácené publikum se dočkalo jak společných písní, tak každého zvlášť. Rodiče malé Blue Ivy tak nyní čeká zápřah až do 13. září, kdy turné skončí. Dvojice se však předvede fanouškům pouze v USA a Kanadě. Nakonec ještě dvakrát vystoupí ve Francii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám