Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Solange Knowles (27), mladší sestra podstatně slavnější americké hvězdy Beyoncé (42), našla dokonalý způsob, jak na sebe upozornit. Prý jí vadilo, že pro její kariéru švagr Jay-Z nedělá tolik, co pro její sestru Beyoncé, s níž je ženatý. Tak se s ním pohádala ve výtahu, a dokonce ho napadla. „Náhodou“ vše zachytily bezpečnostní kamery a „neplánovaně“ se záběry dostaly do rukou bulváru. Teď Solange smazala ze svého profilu na Instagramu fotky se straší sestrou. Aby se náhodou o ní nepřestalo psát předčasně.

Sedmadvacetiletá zpěvačka žije ve stínu o pět let starší sestry řadu let. Zpívají obě, Beyoncé zná každý, Solange zatím jen hrstka jejích oddaných fanoušků.

Není sice známo, co se ve výtahu mezi Solange a švagrem stalo, Beyoncé většinu času běsnění své sestry jen přihlížela, až po chvíli do incidentu vstoupila a pokusila se mladší sestru uklidnit. Z hotelu Standard pak odjížděly spolu jedním vozem, zatímco Jay-Z nasedl do jiného auta.

Beyoncé se v pondělí vydala s manželem na zápas týmů Brooklyn Nets a Miami Heat v New Yorku a chovali se k sobě stále jako zamilované holubičky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám