Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen nahotou a nakrucováním může zpěvačka v dnešní době uspět s videoklipem. Důkazem je nová píseň od Beyoncé (42) Pretty Hurts (Krása bolí) přicházející s poselstvím, které je blízké mnohým mladým dívkám a ženám ženoucím se ‚přes mrtvoly‘ za krásou.

Stěžejní myšlenkou je pak skutečnost, že ačkoli si můžeme plasticky přetvořit tvář i tělo, bolavou duši si operací nespravíme. Klip se příznačně odehrává na soutěži krásy, kde odkrývá i drsné zákulisí, rivalitu mezi dívkami a snahu zalíbit se porotě. Beyoncé je přitom jednou ze soutěžících, která se navenek snaží působit spokojeně a bezstarostně, ale v hloubi šťastná není. Korunku nakonec získá její viditelně nejumělejší konkurentka.

Beyoncé je za její vítězství naoko nadšená, ale prožívá hluboké zklamání a touží stát se ještě dokonalejší, a proto se vrhá pod kudlu plastického chirurga.

Od čtvrtečního dne, kdy byla píseň oficiálně představena na internetu, ji viděl již více než milión lidí a mnozí se shodují, že právě Pretty Hurts je jejím dosud nejzdařilejším počinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám