Hlavní obsah
Článek

Co dokáže dvaadvacet dní veganské stravy, o tom se na vlastní oči mohli přesvědčit diváci během nedělního 56. předávání hudebních cen Grammy. Manželé Beyoncé (42) a Jay-Z (44) se představili na pódiu s novým hitem Drunk In Love mimořádně štíhlí. Dvaatřicetiletá popová ikona nechala nahlédnout na své pohublé tělo ve velice dráždivém kostýmu, který by odhalil sebemenší špíček. Ten byste na ní však hledali marně.

Na zpěvaččiny poměry velmi poklidně pojaté vystoupení je tím, o němž se letos nejvíce mluví, a to Pink opět předváděla cirkusové kousky a létala vzduchem a Katy Perry se pro změnu ocitla v ohni. Terčem diskuze se stala právě štíhlá postava Beyoncé a rovněž vlasy střižené na mikádo, které vypadaly jako právě umyté bez vyfénování.

Losangeleské Staples Center tak bylo svědkem netradiční show, během které vystoupili nejvlivnější manželé světové hudební scény. Beyoncé odzpívala téměř celou píseň na židli, na které se svůdně svíjela, a během písně jen jednou rozvlnila své aktuálně útlé boky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám