Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Bena Cristovaa (36) jsme po pár měsících opět potkali v pražském aquaparku, kde na jeho vysportovaném těle v plavkách mohly holky oči nechat. Jeho ale víc zajímaly vodní hrátky s kamarády a sjíždění tobogánu na čas. Nás zajímalo to, kde ještě budeme moct snědého krasavce během léta vidět.

"V první půlce července asi pojedu někam s kámošema, na přehrady, na kempy a tak. A v druhé chci hlavně cestovat. Poletím do Asie a tak různě. A v srpnu už mám naplánované koncerty a mezi tím se podívám někde po Evropě," plánuje Ben. Ten v Čestlicích představil i svůj projekt Barbaři, kdy měl s partičkou skoro stejně vymakaných kluků na sobě i cosi jako uniformu, tílko s nápisem odhalující jejich statné postavy.

"Spočívá to v tom, mít chuť se sebou něco dělat, žít život malinko jinak, než jsme ho žili doteď. Jsou to lidi, kteří hodně chodili na párty, hodně blbli, což samozřejmě neodsuzuju, a zase se těším, až to přijde, ale říkal jsem si, že si dám pauzu a budu se sebou něco dělat. Děláme bojové sporty, děláme fitness, snažíme se koukat na to, co jíme, a nějak to předávat dál," vysvětlil.

"Chceme tu myšlenku předávat dál a změnit pohled mladých lidí na svět a na to, co se životem," dodal a nám to připadalo skoro jako pozvání do sekty. "Sekta určitě ne, ta, myslím si, má nějaká přísná pravidla, má zákazy a rituály, aspoň tak to chápu já. Tohle je přesný opak. Říkáme: Jestli chceš, dělej to s námi, když tě to baví, tady máš nějaký návod. Je to spíš hnutí, aby lidé byli lepší," uzavřel Ben.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám