Hlavní obsah
Článek

Mohlo by se zdát, že nemůžou být snad rozdílnější osobnosti než Jaromír Jágr (52) a Ben Cristovao (36). Tyhle dva protiklady ale přece jen něco spojuje, a to je zdravý životní styl a hodně kladný vztah ke sportu. Minulý týden se v netradiční tělocvičně setkali kvůli společnému tréninku CrossFitu.

„A ty jseš teda zpěvák a živíš se v šoubyznysu?” zaznělo od Jardy Jágra, který se zajímal i o to, co Ben zrovna chystá. Pro zpěváka to bylo první osobní setkání s hrdinou jeho dětství. „Když jsem byl malý, tak jsme sbírali hokejové kartičky a jednou z nejcennějších byl právě Jaromír Jágr. Dodnes mám celou sadu kartiček schovanou. Pro mě je to velká pocta, že si můžu zacvičit s mým dětským vzorem,“ říká Ben Cristovao a jedním dechem dodává: „Jaromír je kliďas, pohodář, celou dobu vtipkoval, a dokonce znal moji hudbu. Je to žijící legenda a přitom je skromný, stojí nohama na zemi."

Jaromír a Ben si během devadesátiminutového tréninku vyzkoušeli různá nářadí a cviky, které propojují gymnastiku, rychlost a posilování. „Benovi to šlo výborně, skvěle jsme si zacvičili,“ komentoval setkání Jaromír Jágr. Oba pochválil i jejich společný trenér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám