Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Monice Bagárové (29) se podařilo úspěšně ututlat vztah, který měla po rozchodu se svou velkou láskou Benem Cristovaem (36). Přestože jsme na super.cz měli tušení, že ’Princezna SuperStar“ není sama, pravda vyšla najevo, až když už byl vztah u konce.

„Přestali jsme si rozumět. Navíc byla mezi námi velká vzdálenost, a tak to nefungovalo," posteskla si Bagárová. „Teď mi to prospívá. Mám spoustu času sama na sebe. Nedovedu si představit, že bych měla intenzivní vztah a byla s nějakým člověkem každý den," kryla se za obvyklé porozchodové fráze zpěvačka.

Ať už je to pravda, či nikoli, je neoddiskutovatelné, že Bagárová neví, kam má dřív skočit. Naposledy jsme ji načapali v hotelovém pokoji jednoho luxusního pražského hotelu, kde fotila kolekci hodinek tradičního českého výrobce, kterou sama navrhla. „Jedná se o takovou exkluzivní záležitost. Vyrobil se jich limitovaný počet pět set kusů od každé ze tří barev," pochlubila se zpěvačka, která už koketovala s designem, když dostala za úkol navrhnout prsteny.

Monice nepřijde nic divného na tom, když se umělec realizuje v jiném oboru. „Móda je součástí mé prezentace. Jsem ráda, že můžu být zapojena do jiných věcí. A hlavně mě to baví," řekla nám Bagárová, která nezavrhuje možnost, že by navrhla řadu oblečení. „Už mě něco takového napadlo, teď je otázkou, jestli to zrealizuji.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám