Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O minulém víkendu se celkem sedmatřicet nadšenců na vlastnoručně sestavených roztodivných strojích vrhalo z šestimetrové rampy přímo do ledové Vltavy.

Technickou úroveň létajících strojů a odvahu jejich pilotů hodnotila hvězdná porota, ze které jmenujme například Matěje Rupperta, Yemiho A.D., Bena Cristovaa (36) či Terezu Brodskou. Samotné vyhlášení vítězů se neobešlo bez pořádných emocí, které moderátora Tomáše Hanáka a porotce Cristovaa a Rupperta vyhecovaly ke skoku do vody přesně podle vzoru soutěžících týmů.

Ben Cristovao slíbil, že příští rok se zúčastní nikoli jako porotce, ale jako soutěžící, a bude skákat do ledové řeky nahý. „Už teď vymýšlím, jak bude moje posádka i stroj vypadat a jedno vím určitě, bude to hodně o nahotě,“ prozradil zpěvák, který své vypracované tělo rád dává na odiv.

Toho, jak bude ledová voda působit na jeho tělo, se nebojí. „Jen ať příroda ukáže, co umí,“ směje se Ben. „Já jsem strašně rád, že se taková akce koná v Praze a že se jí účastní takhle kreativní lidé. Je neuvěřitelné, co všechno dokázali svépomocí vyrobit a sestavit," říká Ben.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám