Hlavní obsah
Článek

Bára Basiková (61) odletěla na čtrnáct dní na dovolenou k moři. Nedívala se na internet, nebrala telefony. Po návratu do reality je úplně rozhozená. "Tak já jsem v šoku, vrátím se po dovolené a zjistím, že obě holčiny, které mne alternují ve dvou projektech jsou těhotné!," svěřila Super.cz překvapená zpěvačka. "Ale strašně moc jim to přeju, oběma jsem už gratulovala," dodala.

Těhotenstvím překvapila Lucia Šoralová (46), s níž se Basiková střídá v muzikálu Johanka z Arku v divadle Kalich. Otěhotněla také Radka Fišarová (46), se kterou se měla Basiková alternovat v představení Lucretia Borgia v divadle Hybernia. Zvláště tato role je velmi náročná i na choreografii a už nyní musel brát režisér Libor Vaculík velké ohledy na Bářin kotník, který si loni na dovolené zlomila.

"Už zbývá jen Dasha, se kterou hrajeme Máří Magdalénu v Jesus Christ Superstar," krčila rameny Basiková. Jak to tohle všechno ve svých osmačtyřiceti dokáže zvládnout, je ve hvězdách. "V divadlech to snad zmáknu i bez alternace," věří si zpěvačka.

Jisté je minimálně to, že si bude muset aspoň při zkoušení na Lucretii aspoň rozšířit dávky jídla. Doposud si totiž v rámci krabičkové diety nechávala vozit pouhých pět tisíc kilojoulů denně. Aby neomdlela při zkoušení, které na baletním sále trvá i osm hodin denně, by měla přísun určitě zvýšit.

Reklama

Další články

Načítám