Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Miley Cyrus (31) způsobila v rodině Schwarzeneggerů pořádné dusno. Zatímco jednadvacetiletý Patrick se jí nehodlá vzdát, táta Arnold je jasně proti. Dokonce synovi vyhrožuje, že pokud románku se známou provokatérkou neučiní přítrž, z jeho jmění neuvidí ani cent. Pošramocené rodinné vztahy se snaží Patrick uhladit alespoň s maminkou Marií Shriver (59) a sestrami Katherine a Christinou. Proto s nimi nyní odjel na dovolenou na Havaj.

Uznávaná americká novinářka a neteř bývalého prezidenta USA J.F. Kennedyho je doma velmi váženou osobou stejně jako Arnold Schwarzenegger (76), jenž léta zastával funkci kalifornského guvernéra, proto si rodina nepřeje být spojována s nemravnou umělkyní.

Pohledný Patrick, který se příležitostně věnuje modelingu, je však podle fotografií na dovolené myšlenkami trochu jinde. Svůj tablet prakticky neodloží z ruky. Že by si se svojí láskou, které není přáno, alespoň chatoval na dálku?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám