Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zpěvačka Aneta Langerová (37) a herečka Marie Štípková jsou opět spolu. Alespoň tak to vypadalo v sobotu odpoledne na pražském Žofíně. Přestože se holky v prosinci minulého roku po neustálých hádkách rozešly, a Štípková se dokonce musela narychlo od Langerové odstěhovat, po půl roce bez sebe neudělají zase ani jeden krok.

Všechny křivdy jsou zapomenuty. I tak se dá popsat současný vztah Anety Langerové a její lásky Marie Štípkové. Když v sobotu odpoledne Aneta Langerová vystupovala na Žofíně, nechyběla tam ani Marie. Holky spolu dokonce ze Žofína společně odešly. Předtím ale musely dohnat to, co kvůli rozchodu, který nastal během Anetiny účasti v taneční show StarDance, zanedbaly. Během té doby se totiž první vítězka české SuperStar stala dvojnásobnou tetou.

Aneta tak představila Marii svého tříměsíčního synovce Jáchyma. A ta z něj byla unešená. Neustále se na něj pitvořila a snažila se zaujmout pozornost tříměsíčního miminka. Po několika minutách ale vrátily Jáchyma mamince a ztratily se v centru Prahy. Otázkou zůstává, jestli jsou opravdu spolu, nebo se sešly za zády Ivy Milerové, se kterou měla Aneta podle posledních informací žít. Hlavní je, že spolu holky dokáží po několikaměsíčním rádiovém tichu zase komunikovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám