Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Talentovaná Aneta Langerová (37) získala titul Zpěvačka roku, který jí udělili členové Akademie populární hudby. Na přebírání cen se vypravila v červených šatech, přes které si přehodila sáčko. Vedro bylo ale nemilosrdné, a tak nakonec sako odložila, načež se ukázalo, že si pod tenké šatičky nevzala podprsenku.

Aneta během posledních let změnila styl oblékání a vypadá více žensky. "Cítím se v šatech dobře, nosím je už delší dobu a je mi takhle pohodlně," krčila rameny Aneta, které jsme vytkli jen to, že si měla obout raději střevíčky na podpatku než placaté balerínky.

"Já podpatky nosím, ale ne na vystoupení, zvlášť když hraju na kytaru. Mám pořád trému, myslím, že bych na pódium na podpatcích nedošla ani pro cenu," tvrdila skromná zpěvačka, kterou letos čeká spousta práce.

Zahraje si ve filmu, s Martou Kubišovou připravuje muzikál, chystá další autorskou desku a bude se podílet i na přípravě desátého výročí nadace Světluška, které je patronkou. A předtím ještě musí uložit další andělskou sošku.

"Jednoho Anděla mám vystaveného u lednice a oprašuju ho. Ostatní mám uložené, abych je jednou mohla ukazovat blízkým, tak aby mi neokorali," smála se Aneta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám