Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spojené arabské emiráty se staly oblíbenou cílovou destinací českých celebrit. Na začátku února si zde užívala Simona Krainová, pozdvižení budila zase Eva Perkausová. A v těchto dnech se zde slunečním paprskům vystavuje Andrea Verešová (43).

Krásná Verešová začala jezdit do Emirátů před deseti lety. Poprvé tam byla na svatební cestě s manželem Danielem Volopichem, destinaci navštívili také po narození dcery Vanessky. „Odjeli jsme si odpočinout po dlouhé zimě. Chceme tady nabrat nový dech,” řekla rodačka ze Žiliny, která je nyní doma v Plzni.

Verešová s manželem a dětmi bydlí u svých známých v letním sídle, které se nachází na uměle vytvořeném souostroví ve tvaru palmy. Konkrétně si užívají na místě zvaném One&Only. „Dřív jsme jezdili do resortů, ale naši přátelé nám tentokrát ukázali Dubaj z úplně jiného úhlu,” říká Verešová, která si užívala na jachtě, s dětmi navštívila místní vyhlášený vodní svět a další atrakce.

„Místo, kde bydlíme, je opravdu kouzelné. Připomíná Maledivy nebo Zanzibar. Kousek odtud se nachází 'dubajský Manhattan', kde jsou kanály připomínající zase Benátky a Pohádky tisíce a jedné noci. Prostě nádhera,” řekla Super.cz Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám