Hlavní obsah
Článek

Na první pohled to není tak zřejmé, ale stačí si s ní chvilku povídat, a ta podoba vás trkne. Slovenská herečka s maďarskými kořeny Judit Bárdos, která je hlavní hvězdou soutěžního filmu Fair Play, jako by z oka vypadla modelce Andree Verešové (43).

"Už mi to pár lidí řeklo. Máme hlavně hodně podobné oči. Ale osobně jsem se s ní ještě nesetkala, tak to nemohu posoudit. Ale myslela jsem, že zrovna na festivalu v Karlových Varech ji uvidím," řekla nám herečka.

Na natáčení Fair Play se Judit nejčastěji vídala s Aňou Geislerovou, která hrála její matku, a ze setkání byla nadšená. Při rozhovoru na ni pěla samé ódy, stejně jako na ostatní kolegy. Nás zajímalo, zda se pustila ve stopách svých mnohých kolegyň a hledá uplatnění v českém filmu. "Já se do českých castingových firem nezapsala, ta role přišla za mnou, když si mne vyhledala režisérka Andrea Sedláčková," vysvětlila.

Judit je v českém filmu nováčkem, ale na Slovensku sbírá ocenění. "Mám tři ceny za film Dům. Byl úspěšný i na mezinárodních festivalech," pochlubila se Judit, která nyní natáčí pohádku, která by se mohla dostat i do českých kin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám