Hlavní obsah
Článek

Andrea Verešová (43) si sice do Karlových Varů přivezla opravdu hodně oblečení, jsou ale kousky, které nechala doma. Jedná se zejména o spodní prádlo. "Můj recept proti horku? Žádné spodní prádlo nenosit," přiznala Verešová Super.cz. A vlastně ani nic moc říkat nemusela. Vidět toho bylo dost.

Andrea dorazila na večírek do festivalového stanu, který pořádali dodavatelé tvrdého alkoholu. Měla na sobě jen kratičké krajkové šortky, v nichž byl její zadeček vidět stejně dobře, jako by stála nahá za záclonou, a nevzala si ani podprsenku. "Já se v ní hrozně potím," vysvětlovala.

České vedro, které o víkendu v Karlových Varech panovalo, ji ale nechalo celkem klidnou. "Teď jsem fotila v Itálii a bylo to daleko horší. Stačí dodržovat pitný režim a vhodně se oblékat," míní modelka, jejíž vhodné oblečení nenechalo chladným žádného přítomného muže. Někteří vypadali, že infarkt nedostanou z horka, ale z pohledu na Andreiny vnady.

A tím prý Andrea s hodně odvážnými modely ještě neskončila. Dva dny chce nyní Verešová strávit doma s dětmi, ale poté se na festival vrátí s plnou parádou a máme se na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám