Hlavní obsah
Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39), kterou diváci znají například ze seriálu Vyprávěj, si vyzkoušela roli modelky. Důležité ale nebyly její dokonalé křivky, ale překvapivě vlasy.

Andrea se totiž stala tváří vlasové kolekce In the woods. „Ráda jsem přijala nabídku od kadeřníka Honzi Kořínka a nafotila podzimní a zimní trendy. Ještě víc se mi ale líbilo, že to nebyly úplně klasické účesy. Ač tak možná na většinu lidí nepůsobím, nemám moc ráda ty vlnky a copánky, které mám často v televizi,“ řekla Kerestešová.

Během focení se Andrea ocitla v lese. Ten ale nebyl skutečný, nýbrž postavený ve fotoateliéru. „Trochu mne to překvapilo, ale vlastně proč ne. Přírodu mám ráda, dávám ale přednost té opravdové. I když si nedovedu představit, že by se takové focení odehrávalo ve skutečném lese. Takhle to bylo myslím pro všechny podstatně příjemnější,“ vysvětluje Andrea.

Pro Kerestešovou bude podzim tak trochu ve znamení odpočinku. „Léto jsem měla náročné. Dva měsíce jsem natáčela film Jak se zbavit nevěsty a teď se těším, že si trochu odpočinu, a že budeme mít s Mikolášem čas na sebe. Chtěla bych i na pár týdnů odjet a zdokonalovat se v angličtině,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám