Hlavní obsah
Článek

Rozdává úsměvy na všechny strany a pozitivní energii vyzařuje jako jaderná elektrárna. Přestože by to jen málokdo tipoval, tak ale Andrea Kerestešová (39) nedávno prožila bolavou životní zkušenost. Když na konci loňského roku vezla do svého rodiště na východní Slovensko svou putovní výstavu Syndrom, doprovázel ji její věrný kocourek Kvík. Z návštěvy hereččina rodného kraje se ale kocourek nevrátil.

„Přestal žrát a pít. Tři dny doktoři nevěděli, co mu je. Třetí den, kdy to s ním bylo špatné, musel na operaci, při které se zjistilo, že měl ucpaná střeva chlupama. Operaci bohužel nevydržel. Bylo to symbolické, protože Kvík zemřel na místě, které bylo jen přes cestu s porodnicí, kde jsem se narodila,” krčí rameny herečka.

Chybějící místo domácího mazlíčka už v Andreině domácnosti nahradila kočička jménem Grace. „Nemohla bych žít bez zvířete, věděla jsem, že ho potřebuju. Je to úplně jiná energie. Už to není kocour, který mě neustále hlídal, ale máme doma rozvernou kočičku, která ráda používá ženské zbraně. Když je na mě naštvaná, tak klidně koketuje s přítelem,” směje se Andrea.

Reklama

Další články

Načítám