Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli zpěvačce Tereze Kerndlové se seriáloví herci převtělili do postav, s nimiž nemají v běžném životě údajně vůbec nic společného. Zvlášť pikantní roli dostala v Terezině novém klipu Přísahám krásná Slovenka Andrea Kerestešová (39). Zahrála si lesbičku a v klipu je polonahá v objetí s dívkou.

Příběh klipu totiž vypráví o různých podobách lásky. Kromě Andrey si v něm zahráli Míra Nosek a Hana Vágnerová, kteří ztvárnili Bonie a Clyde po česku. Přepadají čerpací stanici. Prostor se našel i pro krásnou Kristýnu Leichtovou (38) známou zase ze seriálu Comeback. Té byla přisouzena láska k narkomanovi.

"Milování a vztahy nejsou často idylické a bez komplikací. Ale všichni víme, že když nám na někom opravdu záleží, tak jsme schopni v sobě neustále nacházet sílu jít dál a ignorovat okolí," říká k obsahu písně Tereza. Video se natáčelo tři dny v Praze a v Adamově na Moravě.

Reklama

Další články

Načítám