Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Andree Kerestešové (39) se ví, že miluje fotografování a cestování. Teď se známá herečka rozhodla své vášně propojit. Kráska ze seriálu Cesty domů připravuje svou už třetí výstavu fotografií.

„Bude to zase cyklus, ale chtěla bych to posunout někam dál,“ říká Andrea, která kvůli svému novému projektu odcestuje začátkem příštího roku do Austrálie. „Chtěla bych odjet do Austrálie a fotit tam původní obyvatele, kteří se odmítli přizpůsobit společnosti. Chtěla bych je dát do konfrontace s naší společností a se světem celebrit, které se naopak někdy až příliš přizpůsobují,“ opatrně prozradila své plány Andrea. Herečka plánuje mezi Aboriginci strávit asi dva týdny. „Chtěla bych tam s nimi žít, postavíme si tam stan a zkusíme se s nimi spřátelit. Ráda bych se s nimi nejdřív skamarádila. Nechtěla bych, aby to focení bylo nucené,“ říká herečka.

K protinožcům vyrazí Kerestešová bez svého přítele Mikoláše Růžičky. Bude ji doprovázet kamarád kameraman, který bude o projektu točit jeden díl filmu.

S Andreou Kerestešovu jsme si povídali u příležitosti představení projektu Girls&Business 2015. Kráska, která se proslavila díky seriálu Vyprávěj, bude jednou z dvanácti žen v kalendáři, jehož výtěžek poputuje ve prospěch azylového domu pro ženy bez domova.

Reklama

Další články

Načítám