Hlavní obsah
Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39) oslavila třicítku, a přestože zejména ženy tyto kulaté narozeniny přestávají z pudu sebezáchovy zcela vnímat, kráska je považuje za důležitý životní milník. Po oslavě třicetin se rozhodla pořídit si nové portrétové fotky.

„Chtěla jsem mít ten věk vyfocený spontánně, bez nějakých póz. Nesměly chybět fotky s foťákem, protože ten ke mně prostě patří," svěřila se nám Andrea, když se s námi o fotky podělila.

Přestože je Andrea sama fotografka, tak se o autoportrét tentokrát nepokoušela. Za objektivem fotoaparátu stál její kamarád Martin Vítek. „Je skvělé zjistit, že člověk, který je známý a úspěšný, může být normální a lidský. Je radost se s ní sejít na kus řeči či se pustit do většího projektu," komentuje focení s Kerestešovou Vítek.

„Martin je takový můj osobní fotograf, který skvěle umí zachytit mě jako osobu jako takovou," vrátila mu Andrea kompliment. „Jsem, kdo jsem, a taky jsem si chtěla zapamatovat ten krásný pocit, že se cítím mnohem líp, než když mi bylo třeba osmnáct."

Reklama

Další články

Načítám