Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Kerestešová (39) procestovala už mnoho míst na světě, mnohokrát třeba navštívila Asii, kterou projezdila křížem krážem. Až po třicítce ale herečka začíná poznávat krásy Evropy. Její přítel Mikoláš Růžička jí splnil sen a oba před několika dny vyrazili na vysněnou dovolenou do francouzské Provence.

„Bylo to krásné a těžko to popisuju slovy. Provence pro mě byla emoční, protože miluju levandule a miluju fialovou," rozpovídala se o výletu herečka a jedním dechem dodala: „Byla jsem tam nejvíc spokojená a šťastná, bylo to krásné."

Během našeho rozhovoru se citlivá herečka začala skoro až červenat. „Bylo to tak romantické, že jsem se z toho ještě nevzpamatovala," řekla Andrea. Nás napadlo, jestli v romantickém prostředí snad nedošlo po skoro třech letech vztahu k zásnubám, a tak jsme na toto téma položili přímou otázku. „Já jsem nic nenaznačila, jen jsem řekla, že to bylo víc než romantické," diplomaticky reagovala herečka.

Tak uvidíme, jestli se na hereččině levém prsteníčku brzy objeví prstýnek s blyštivým kamínkem.

Reklama

Další články

Načítám